فایل ورد مقاله توسعه کراکرماهي يک رويکرد نوآورانه به يک محصول سنتي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله توسعه کراکرماهي يک رويکرد نوآورانه به يک محصول سنتي دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله توسعه کراکرماهي يک رويکرد نوآورانه به يک محصول سنتي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله توسعه کراکرماهي يک رويکرد نوآورانه به يک محصول سنتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله توسعه کراکرماهي يک رويکرد نوآورانه به يک محصول سنتي :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
مریم زمانپور – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه زابل،
محمد علی خانلر – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه زابل،

چکیده:
کراکر ماهی keropok lekor یکی از میان وعدههای سنتی و محبوب در سواحل شرق آسیا و درغرب میباشد که به عنوان یک محصول نیمه آماده شناخته شده است. کراکر ماهی با چرخ کردن گوشت ماهی برای کاهش اندازه شروع و به دنبال آن مخلوط کردن گوشت ماهی با مواد تشکیل دهنده دیگر مانند آرد یا نشاسته ساگو، آرد تاپیوکا ، آب سرد و یخ، نمک، شکر و منو سدیم گلوتامات (MSG) صورت می گیرد، سپس خمیربه دست آمده توسط فرآیندهای شکل دهی، شکل میگیرد و در نهایت طبخ و بسته بندی میشوند، همچنین از لحاظ ظاهر فیزیکی و بافت مشابه سوسیس به نظر می رسد.از آنجا که در تولید این میانوعده ازماهی استفاده می شود و پروتئین به عنوان مواد تشکیل دهنده اصلی آن میباشد، در نتیجه این محصول جزء مواد غذایی باپروتئین بالا و غنی از ید میباشد. همچنین به منظور کاهش استفاده از پروتئین گوشت ماهی، استفاده ازمواد تشکیل دهنده ای مانند پروتئین سویا وچربیهای گیاهی، که عمدتا در دستورالعملهای سنتی به کار میروند، نیز امکانپذیر است. از آنجا که پروتئین ایزوله سویا (ISP) از جمله پروتئینهای گیاهی ارزان قیمت میباشد، بنابراین بااضافه کردن ISP نه تنها هزینه تولیدکاهش مییابد، بلکه ویژگیهای کیفی نیز بهبود پیدا میکنند. کراکر ماهی میتواند به عنوان یک میانوعده مناسب مصرف شود، که دارای تقاضای بالادر میان مصرف کنندگان و همچنین دارای پتانسیل زیاد برای تولید به عنوان یک محصول تجاری میباشد.

توضیحات بیشتر