فایل ورد مقاله تلقيح فيبر پرتقال در ماست ميوه اي توت فرنگي و پرتقالي به روش سطح پاسخ

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تلقيح فيبر پرتقال در ماست ميوه اي توت فرنگي و پرتقالي به روش سطح پاسخ دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تلقيح فيبر پرتقال در ماست ميوه اي توت فرنگي و پرتقالي به روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تلقيح فيبر پرتقال در ماست ميوه اي توت فرنگي و پرتقالي به روش سطح پاسخ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تلقيح فيبر پرتقال در ماست ميوه اي توت فرنگي و پرتقالي به روش سطح پاسخ :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
افسانه عظیمی محله – دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آراد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان ، ایران
شهین زمردی – استادیار، بخش فنی و مهندسی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی
علی محمدی ثانی – استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران
ریحانه احمدزاده قویدل – استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچتن، ایران

چکیده:
در این تحقیق تاثیر افزودن فیبر پرتقال بر ویژگی های میکروبی و حسی ماست میوه ای توت فرنگی و پرتقالی با استفاده از روش سطح پاسخ بررسی شد. مقدار فیبر در محدوده 1/2-0 درصد و زمان نگهداری در محدوده 29-3 روز بود. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد با افزایش مقدار فیبر ، شمارش کلی به طور معنی داری افزایش پیدا کرد (0/05>p). در طول زمان نگهداری کپک و مخمر به طور معنی داری افزایش و شمارش کلی کاهش یافت (0/05>p). همچنین افزایش مقدار فیبر به طور معنی داری طیف رنگی زرد (پارامتر *b مثبت) را افزایش و میزان روشنایی (*L) محصول را کاهش داد (0/05>P). نتایج تجزیه آماری ارزیابی حسی نمونه ها نیز نشان داد که با افزایش مقدار فیبر شاخص طعم و رنگ کاهش پیدا کرد اما امتیاز آنها در محدوده خوب و قابل قبول قرار داشت. با توجه به مدل تجربی به دست آمده توسط روش سطح پاسخ ارتباط بین متغیرهای مورد مطالعه مناسب تشخیص داده شد. نتایج نشان داد می توان از فیبر پرتقال، محصول جانبی این میوه، با موفقیت در ماست میوه ای توت فرنگی و پرتقالی استفاده نمود که بتواند رضایت مصرف کننده را نیز تامین کند.

توضیحات بیشتر