فایل ورد مقاله تکنولوژي انرژي تابشي تحت خلأ (REV): يک رويکرد جديد براي توليد اسنک سيب غني شده با پروبيوتيک

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تکنولوژي انرژي تابشي تحت خلأ (REV): يک رويکرد جديد براي توليد اسنک سيب غني شده با پروبيوتيک دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تکنولوژي انرژي تابشي تحت خلأ (REV): يک رويکرد جديد براي توليد اسنک سيب غني شده با پروبيوتيک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تکنولوژي انرژي تابشي تحت خلأ (REV): يک رويکرد جديد براي توليد اسنک سيب غني شده با پروبيوتيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تکنولوژي انرژي تابشي تحت خلأ (REV): يک رويکرد جديد براي توليد اسنک سيب غني شده با پروبيوتيک :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
سمیه سیف زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه زابل. نویسنده مسئول
فاطمه کیوانی نهر – دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی،دانشگاه تبریز

چکیده:
هدف: امکانپذیر بودن تولید برشهای سیب غنی از پروبیوتیک با قابلیت انبارمانی بالا به وسیله خشک کردن با ترکیب هوا و انرژی تابشی تحت خلأ در این مطالعه ارزیابی میشود. روش پژوهش: عمر انبارمانی محصول در دو دمای 4 و 25 درجه سانتیگراد مقایسه شدند و نتایج نشان دادند که مقاومت باکتریایی در 25 درجه سانتیگراد به تکنیک خشکسازی بستگی دارد. نتایج و بحث: طولانیترین عمر انبارمانی مربوط به روش خشک کردن با هوا+ REV در برابر روش خشک کردن با هوا و انجماد بود. ذخیره و انبار در 4 درجه سانتیکراد هیچ تغییر مهمی در جمعیت باکتریایی نمونهها در بیش از 180 روز نشان نداد. ویژگیهای حساس برشهای سیب خشک شده با هوا+ REV و انجماد برای 30 روز در 25درجه سانتیگراد و 180 روز در 4 درجه سانتیگراد در سطح قابل قبولی محفوظ ماندند. برش سیب خشک شدهدارای پروبیوتیک همچنین محافظت بالایی در برابر شیره اسیدی معده دارند. این نوع از محصولات میتوانند تحت شرایط اسیدی معده ای- روده ای محافظت شوند. همچنین معلوم شد که خشک سازی با هوا + REV روش بهتری نسبت به فرایند خشک سازی با هوا و انجماد است، و برش سیب خشک غنی از پروبیوتیک با مقاومت باکتریایی بالا در دمای اتاق تولید میکند. زمان فرایند و مقدار انرژی به کار رفته در این روش نسبت به خشک کردن انجمادی کمتر است، پس این فرایند مسلماً فواید اقتصادی بیشتری از خشک کردن انجمادی خواهد داشت. نتیجه گیری کلی: تکنیک استفاده شده در این تحقیق افزایش قابلیت نگهداری برای برش سیب غنی شده با باکتری پروبیوتیک را امکانپذیر میکند

توضیحات بیشتر