فایل ورد مقاله تعيين و مقايسه برخي خواص فيزيکي سه اندازه پرتقال رقم پارسون بران

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين و مقايسه برخي خواص فيزيکي سه اندازه پرتقال رقم پارسون بران دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين و مقايسه برخي خواص فيزيکي سه اندازه پرتقال رقم پارسون بران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين و مقايسه برخي خواص فيزيکي سه اندازه پرتقال رقم پارسون بران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين و مقايسه برخي خواص فيزيکي سه اندازه پرتقال رقم پارسون بران :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:12
نویسنده(ها):
علی اکبر دادور – دانشجوی دکتری، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد
مهدی خجسته پور – دانشیار، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد
حسن صدرنیا – استادیار، گروه مهندسی بیوسیستم، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
کار سامانه های بسته بندی تحت تاثیر شکل و اندازه میوه قرار می گیرد بنابراین در بررسی فرایند بست هبندی باید این عوامل بطور دقیق مشخص گردند. خواص فیزیکی پرتقال رقم پارسون بران شامل ابعاد، جرم، حجم، سطح رویه، ضریب پوسته و درصد رطوبت اندازه گیری شدند. قطر بزرگ، متوسط و کوچک این واریته پرتقال با اندازه متوسط به ترتیب 61/54، 67/88 و 67/97 میلیمتر، حجم، جرم و چگالی حقیقی این دسته به ترتیب 159/0 سانتی متر مکعب، 131/4 گرم و 0/8271 گرم بر سانتی متر مکعب بودند. نتایج اندازه گیری، درصد کرویت درجه بزرگ، متوسط و کوچک را به ترتیب 96/73، 95/85 و 96/58 درصد نشان داد. نسبت پوسته و درصد رطوبت پرتقال ها با اندازه متوسط به ترتیب 46/11 درصد و 81/49 درصد اندازه گیری شدند. پرتقال های بزرگ، متوسط و کوچک بطور معنی داری از نظر چگالی حقیقی با هم تفاوت داشتند.

توضیحات بیشتر