فایل ورد مقاله تعيين مقدار و مقايسه مقدار آلومينيوم در قسمتهاي ميله اي و عصايي ماکاروني و آرد مصرفي با استفاده از دستگاه جذب اتمي با لامپ پيوسته

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين مقدار و مقايسه مقدار آلومينيوم در قسمتهاي ميله اي و عصايي ماکاروني و آرد مصرفي با استفاده از دستگاه جذب اتمي با لامپ پيوسته دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين مقدار و مقايسه مقدار آلومينيوم در قسمتهاي ميله اي و عصايي ماکاروني و آرد مصرفي با استفاده از دستگاه جذب اتمي با لامپ پيوسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين مقدار و مقايسه مقدار آلومينيوم در قسمتهاي ميله اي و عصايي ماکاروني و آرد مصرفي با استفاده از دستگاه جذب اتمي با لامپ پيوسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين مقدار و مقايسه مقدار آلومينيوم در قسمتهاي ميله اي و عصايي ماکاروني و آرد مصرفي با استفاده از دستگاه جذب اتمي با لامپ پيوسته :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
حامد رضا بهشتی – مدیرعامل آزمایشگاه کنترل کیفی تستا
بهروز اکبرزاده – کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی تستا
زینب افتخاری – کارشناس آزمایشگاه کنترل کیفی تستا
جواد فیضی – کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل کیفی تستا

چکیده:
در این مطالعه تعداد 23 نمونه ماکارونی از 23 واحد تولیدی ماکارونی از سراسر ایران به منظور تعیین مقدار و مقایسه آلومینیوم در قسمتهای میله ای، عصایی و آرد فرمولاسیون مورد آزمون قرار گرفت. مقدار آلومینیوم، پس از آماده سازی نمونه به روش اسپکترومتری جذب اتمی اندازه گیری شد. نمودار کالیبراسیون در محدوده 0/20 تا 18/00 میلی گرم در کیلوگرم با ضریب همبستگی 0/993 خطی بود. درصد انحراف استاندارد نسبی برای 5 بار تکرار در تعیین غلظت آلومینیوم 6 میلی گرم بر کیلوگرم، 5/4% بدست آمد. میانگین مقدار آلومینیوم در قسمت آرد 8/33، در قسمت میله ای 9/15 و در قسمت عصایی 11/95 میلی گرم در کیلوگرم تعیین گردید. بیشترین مقدار میانگین آلومینیوم در قسمت عصایی بدست آمد و مقدار میانگین آلومینیوم در قسمت میله ای بیشتر از آرد ماکارونی تعیین گردید. این نتایج احتمال انتقال آلومینیوم ناشی از فرایندهای تولید به محصول را نشان می دهد.

توضیحات بیشتر