فایل ورد مقاله تعيين مقدار بنزن در نوشابه هاي پرتقالي گازدار وارداتي با استفاده از آناليز با کروماتوگرافي گازي مجهز به آشکارساز يونيزاسيون شعله اي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين مقدار بنزن در نوشابه هاي پرتقالي گازدار وارداتي با استفاده از آناليز با کروماتوگرافي گازي مجهز به آشکارساز يونيزاسيون شعله اي دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين مقدار بنزن در نوشابه هاي پرتقالي گازدار وارداتي با استفاده از آناليز با کروماتوگرافي گازي مجهز به آشکارساز يونيزاسيون شعله اي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين مقدار بنزن در نوشابه هاي پرتقالي گازدار وارداتي با استفاده از آناليز با کروماتوگرافي گازي مجهز به آشکارساز يونيزاسيون شعله اي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين مقدار بنزن در نوشابه هاي پرتقالي گازدار وارداتي با استفاده از آناليز با کروماتوگرافي گازي مجهز به آشکارساز يونيزاسيون شعله اي :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:2
نویسنده(ها):
مهدیه رفیعی جم – کارشناسی ارشد شیمی تجزیه، آزمایشگاه تخصصی مواد غذایی هامون آزمای شرق، زاهدان، ایران.
علیرضا مبارکی – دکتری داروسازی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، زاهدان، ایران
حسن جواهری عفیف – کارشناسی مهندسی کشاورزی، مدیریت آزمایشگاه تخصصی مواد غذایی هامون آزمای شرق، زاهدان، ایران

چکیده:
هدف : بنزن به عنوان یک عامل سرطان زا شناخته شده است، که می تواند موجب بروز عوارض مزمن در انسان شود. از جمله عوارض ناشی از بنزن می توان به انواع سرطان خون، نقصان در تعداد سلولهای گردش خون، مسمومیتهای گوارشی، آسیبهای عصبی، تغییرات کروموزومی، آسیب به سلولهای مغز استخوان و جهشزایی اشاره کرد. در سال 1993 تحقیقات انجام شده توسط پروفسور گلن لایرنس از دانشگاه Long Island ثابت کرد که نمکهای بنزوات که به عنوان عامل ضد میکروبی در برخی از نوشابه ها استفاده می شوند می توانند با اسید آسکوربیک واکنش داده و در حضور نور و درجه حرارت بالا تولید بنزن کنند. اسید آسکوربیک (ویتامین ث) ترکیبی طبیعی است که به عنوان مکمل ویتامینی یا به عنوان آنتی اکسیدان به بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنیها، مخصوصاً نوشابه های پرتقالی افزوده می شود. در این تحقیق روش آماده سازی سریع، کارآمد و ارزان میکرو استخراج مایع-مایع پخشی (DLLME) و سپس آنالیز توسط کروماتوگرافی گازی مجهز به دتکتور یونیزاسیون شعله ای (GC-FID) برای شناسایی و اندازه گیری مقادیر ناچیز بنزن موجود در نمونه های نوشابه پرتقالی گازدار مورد بررسی قرار گرفت.روش پژوهش: 5 میلی لیتر از محلول نمونه به یک لوله آزمایش منتقل شد. 1 میلی لیتر استونیتریل و 25 میکرو لیتر کربن دی سولفید توسط سرنگ گازی با حجم 1 میلی لیتری به سرعت به درون محلول نمونه تزریق شد و مخلوط تکان داده شد. مخلوط به مدت 3 دقیقه در 4500rpm سانتریفیوژ شد و سپس برای تجزیه به دستگاه GC-FID تزریق شد. نتایج و بحث: در این مطالعه روش DLLME ترکیب شده با GC-FID جهت آنالیز بنزن در نوشابه های پرتفالی استفاده شد. با توجه به نتایج خوب دقت و ریکاوری نتیجه می گیریم که این متد را می توان با موفقیت جهت آنالیز بنزن در نوشابه های پرتفالی استفاده کرد. آنالیز 15 نمونه نوشابه خریداری شده از فروشگاه های مواد غذایی تحت شرایط بهینه با استفاده از روش توسعه داده شده DLLME نشان داد که تنها 2 نمونه از نوشابه ها با مقدار 0/45> میکروگرم بر لیتر به بنزن آلوده می باشند. نتیجه گیری کلی: آنالیز 15 نمونه نوشابه تحت شرایط بهینه با استفاده از روش توسعه داده شده DLLME نشان داد که تنها 2 نمونه از نوشابه ها با مقدار 0/45> میکروگرم بر لیتر به بنزن آلوده می باشند.

توضیحات بیشتر