فایل ورد مقاله تعيين خواص شيميايي و ترموفيزيکي پوره سيب درختي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تعيين خواص شيميايي و ترموفيزيکي پوره سيب درختي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تعيين خواص شيميايي و ترموفيزيکي پوره سيب درختي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تعيين خواص شيميايي و ترموفيزيکي پوره سيب درختي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تعيين خواص شيميايي و ترموفيزيکي پوره سيب درختي :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
ثریا شفیع خانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم وصنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)
نفیسه زمین دار – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان)

چکیده:
یکی از موارد مصرف پوره ها، تولید غذای کودک است. در این محصولات پوره میوه به صورت ترکیب با سایر مواد غذایی و یا به تنهایی در تولید غذای کودک مشارکت دارد. در این مطالعه درصد مواد شیمیایی اصلی پوره سیب شامل رطوبت، خاکستر، پروتئین، چربی و کربوهیدرات اندازه گیری شد. چربی نمونه به روش سوکسله، پروتئین به روش کلدال و کربوهیدرات کل به روش آنترون در 3 تکرار اندازه گیری شدند. تعیین خواص حرارتی- فیزیکی پوره سیب جهت بررسی، کنترل، پیش بینی و مدلسازی عددی فرآیند حرارتی لازم و ضروری است. نتایج آزمایشات نشان داد که چگالی محصول با افزایش دما کاهش مییابد درحالیکه هدایت حرارتی و گرمای ویژه با افزایش دما افزایش مییابند. نتایج مدلسازی هدایت حرارتی نشان داد که برای توصیف تغییرات هدایت حرارتی نمونه از مدل موازی با ضریب پیوستگی R^2=0/9948 میتوان استفاده نمود. همچنین نتایج نشان داد که تغییرات چگالی نمونه با پیکنومتر در 2 تکرار و مدل تجربی در تطابق با هم هستند. نتایج نشان داد که برای توصیف تغییرات گرمای ویژه مدل بر اساس ترکیب شیمیایی نمونه دارای ضریب پیوستگی R^2=0/9995 است درحالیکه روش اندازه گیری با دستگاه اسکن کالریمتر دارای ضریب پیوستگی R^2=0/9298 است. ویسکوزیته با افزایش دما کاهش یافت و رفتار جریان به دلیل نرخ برشی پایین به صورت نیوتنی است.

توضیحات بیشتر