فایل ورد مقاله تجزيه و تحليل بافت ميوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش هاي غير تخريبي اکوستيک

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تجزيه و تحليل بافت ميوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش هاي غير تخريبي اکوستيک دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تجزيه و تحليل بافت ميوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش هاي غير تخريبي اکوستيک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تجزيه و تحليل بافت ميوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش هاي غير تخريبي اکوستيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تجزيه و تحليل بافت ميوه ها و محصولات غلات با استفاده از روش هاي غير تخريبي اکوستيک :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:10
نویسنده(ها):
فرشاد قربانیان – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
نفیسه رضایی – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

چکیده:
بافت متخلخل غلات (نظیر بیسکویت، ویفر، کراکر، رول های حلقه شده و نان های ترد) توسط دستگاه های صوتی با فرکانس پایین مورد مطالعه قرار گرفت و ویژگی های ساختاری و مکانیکی انها تخمین زده شد. بر اساس دامنه یک سیگنال نفوذ آکوستیک فرکانس بهینه از سیگنال های صوتی برای هر محصول انتخاب شد. نتایج حاصل از این روش در مقایسه با روش های ارزیابی سنتی از قدرت بیشتر برخوردار بود. هماهنگی زیادی بین نفوذ آکوستیک و نیروی مکانیکی اعمال شده مشاهده شد، بدین صورت که هرچه مقاومت محصول در برابر نیروی اعمال شده بیشتر باشد میزان نفوذ سیگنال آکوستیک کمتر است.

توضیحات بیشتر