فایل ورد مقاله تأثير فرايند فشار زياد ( HPP ) روي عمر انبارماني ماهيچه خرد شده ماهي تون آلباکور

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تأثير فرايند فشار زياد ( HPP ) روي عمر انبارماني ماهيچه خرد شده ماهي تون آلباکور دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تأثير فرايند فشار زياد ( HPP ) روي عمر انبارماني ماهيچه خرد شده ماهي تون آلباکور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تأثير فرايند فشار زياد ( HPP ) روي عمر انبارماني ماهيچه خرد شده ماهي تون آلباکور،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تأثير فرايند فشار زياد ( HPP ) روي عمر انبارماني ماهيچه خرد شده ماهي تون آلباکور :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
سمیه سیف زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه زابل (نویسنده مسئول)
فاطمه کیوانی نهر – دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی،دانشگاه تبریز

چکیده:
هدف: تأثیر فرایند فشار زیاد ( HPP ) روی عمر انبارمانی ماهیچه خرد شده ماهی تون آلباکور ( Thunnus alalunga ) در این مقاله تحقیق شده است. روش پژوهش: ماهیچه خرد شده آلباکور با فشار هیدرواستاتیک زیاد در 275 و 310 مگا پاسکال برای 2و 4و 6 دقیقه تیمار شدند و تأثیرات آن روی عمر انبارمانی در 4و 20- درجه سانتیگراد مطالعه شدند. آنالیزهای فیزیکی (بافت، رنگ) و شیمیایی (مقدار رطوبت، چربی، pH ، اکسیداسیون لیپید، الکتروفورز) و میکروبیولوژیکی انجام شدند. نتایج و بحث: فشار موجب افزایش pH شد، از اکسیداسیون لیپید جلوگیری کرد، تعداد میکروارگانیسمها را در سطح پایینی نگه داشت، رنگ ماهیچه را تغییر داد و موجب تشکیل پلیپپتیدهای با وزن مولکولی بالا با پیوند دی سولفیدی و بهبود بافت نمونه ها شد. نتیجه گیری کلی: فشار، عمر انبارمانی ماهیچه آلباکور خرد شده را برای بیش از 22 روز در 4 درجه سانتیگراد و بیش از 93 روز در 20- درجه سانتی گراد بهبود بخشید.

توضیحات بیشتر