فایل ورد مقاله تأثير امواج فراصوت بر ميزان استخراج عصاره ميوه سنجد

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تأثير امواج فراصوت بر ميزان استخراج عصاره ميوه سنجد دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تأثير امواج فراصوت بر ميزان استخراج عصاره ميوه سنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تأثير امواج فراصوت بر ميزان استخراج عصاره ميوه سنجد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تأثير امواج فراصوت بر ميزان استخراج عصاره ميوه سنجد :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
مریم سردرودیان – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، قوچان، ایران
معصومه مهربان سنگ آتش – گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی، مشهد، ایران
اکرم آریان فر – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قوچان، گروه علوم و صنایع غذایی، قوچان، ایران

چکیده:
این پژوهش، بهینه سازی شرایط استخراج عصاره متانولی میوه سنجد از طریق روش سطح پاسخ و نرم افزار Design Expert، برای بررسی اثر 3 فاکتور (نسبت حلال به نمونه، دما و زمان) و هر کدام در سه سطح که شامل : (20، 35ف 50 ) ، دما (30، 45، 60) و زمان (5، 20، 35) بودند، طبق این طرح در 17 آزمون انجام شد. برای بررسی 3 فاکتور در سه سطح انتخاب شد و براساس 17 آزمون جهت بررسی روند میزان استخراج و تعیین شرایط بهینه انجام شد. بعد از اضافه کردن حلال به نمونه، سپس سطح بشر حاوی نمونه و حلال با پارافیلم پوشانده میشود تا در حین فرآیند التراسوند، تبخیر متانول آن از بشر تا حد امکان کاهش یابد. بعد از پایان تیمار التراسوند، نمونه در داخل سل های سانتریفوژ قرار می گیرد و در سرعت 1000rpm و در دمای محیط به مدت 30 دقیقه، سانتریفوژ می شود. بعد از پایان سانتریفوژ، قسمت بالای مخلوط درون سل ها که شفاف است، را با Sampler جدا کرده و در دمای 35 درجه سانتی گراد درون Rotary evaporatore تغلیظ میکنیم و آن را در دستگاه آون تحت خلأ عصاره را خشک میکنیم. نتایج نشان داد مناسب ترین شرایط برای استخراج عصاره دمای 96، 56 درجه سانتی گراد، زمان 22/27 دقیقه و نسبت حلال به ماده جامد 39/52 میلی لیتر حلال به گرم پودر گیاه می باشد. تحت این شرایط میزان استخراج 202 میلی گرم عصاره به ازای یک گرم از پودر اولیه می باشد.

توضیحات بیشتر