فایل ورد مقاله تأثير آنتي اکسيدان هاي فنولي سنتزي بر ويژگي هاي فيزيکي، ساختاري و مکانيکي فيلم هاي پلي لاکتيک اسيد

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تأثير آنتي اکسيدان هاي فنولي سنتزي بر ويژگي هاي فيزيکي، ساختاري و مکانيکي فيلم هاي پلي لاکتيک اسيد دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تأثير آنتي اکسيدان هاي فنولي سنتزي بر ويژگي هاي فيزيکي، ساختاري و مکانيکي فيلم هاي پلي لاکتيک اسيد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تأثير آنتي اکسيدان هاي فنولي سنتزي بر ويژگي هاي فيزيکي، ساختاري و مکانيکي فيلم هاي پلي لاکتيک اسيد،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تأثير آنتي اکسيدان هاي فنولي سنتزي بر ويژگي هاي فيزيکي، ساختاري و مکانيکي فيلم هاي پلي لاکتيک اسيد :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:12
نویسنده(ها):
علیرضا طیبی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار،گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایرانو. مسئول مکاتبات
صابر قنادیان – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار،گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران

چکیده:
آنتی اکسیدان های فنولی سنتزی شامل BHA، BHT، PG، TBHQ به میزان یک درصد وزنی به فیلم های پلی لاکتیک اسید اضافه می شود. مجموع آنتی اکسیدانهای پلی لاکتیک اسید تأثیر مهمی بر تغییر دمای شیشه ای و دمای ذوب فیلم های پلی لاکتیک اسید ندارد، اما کریستالیزه شدن را حدود 26% و دمای تبلور که در فیلم های پلی لاکتیک اسید 107 درجه سانتی گراد می باشد را 12-6 درجه سانتیگراد کاهش می دهد. قدرت کشسانی فیلم های پلی لاکتیک اسید بوسیله BHA، PG، TBHQ تحت تأثیر قرار گرفت. نفوذپذیری بخار آب این پوشش ها از طریق اضافه کردن آنتی اکسیدان های فنولی سنتزی تغییری نکرد ونفوذ اکسیژن به اندازه 30% با اضافه کردن BHA افزایش پیدا کرد. تغییراتی که برای سطح انرژی و سطح هیدروفوبیک پوشش های پلی لاکتیک اسید مشاهده شد قابل چشم پوشی است. ساختارهای میکروسکوپی فیلم های پلی لاکتیک اسید بوسیله نیروی اتمی میکروسکوپی مطالعه شدند، نتایج نشان داد که افزودن آنتی اکسیدان های فنولی سنتزی به پلی لاکتیک اسید برای بسته بندی فعال اثر منفی بر ویژگی های ساختاری این پوشش ها ندارد.

توضیحات بیشتر