فایل ورد مقاله تاثير کاربرد صمغ ها بر روي ماست پروبيوتيک بعنوان يک ميان وعده لبني دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير کاربرد صمغ ها بر روي ماست پروبيوتيک بعنوان يک ميان وعده لبني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير کاربرد صمغ ها بر روي ماست پروبيوتيک بعنوان يک ميان وعده لبني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير کاربرد صمغ ها بر روي ماست پروبيوتيک بعنوان يک ميان وعده لبني :
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
سمیرا طالبی نجف آبادی – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، گروه علوم و صنایع غذایی، دامغان، ایران
چکیده:
مصرف باکتری های پروبایوتیک از طریق محصولات غذایی روش ایده آلی برای برگرداندن توازن فلور میکروبی روده ای است. برای اینکه یک کشت میکروبی در مکمل های رژیمی یا سایر محصولات استفاده شود و اثرات مفید خود را در بدن نشان دهد، بایستی بومی روده انسان باشد، در عبور از لوله گوارشی بقای خود را حفظ کند و قادر به پر کردن نیچه اکولوژی باشد. برای حفظ بقاء و سوش ها بایستی مقاوم به نمک های صفروی حاضر در روده (لیزوزیم ها) و متابولیت های بازدارنده تولید شده طی فرایند هضم باشند. باکتری های معمول مورد استفاده در تولید ماست برخی از این شرایط را ندارند. پایین بودن قابیلت زنده همانی باکتری های پروبیوتیک به دلیل حساسیت به شرایط نامساعد موجود در محصولات غذایی و دستگاه گوارش یکی از معضلات موجود در صنعت فراورده های پرویوتیک می باشد. علاوه بر آن پایداری محصول در دوره نگهداری طولانی مدت و بافت آن که در احساس دهانی بسیار موثر است، تحت تاثیر رفتار رئولوژیکی محصول قرار دارد. لذا با توجه به این موارد و اهمیت اطلاع از خصوصیات رئولوژیکی مواد غذایی، از این رو در این مقاله نگاهی به تاثیر کاربرد صمغ های مختلف بر سیستم غذایی ماست پروبیوتیک شده است.
- فایل ورد مقاله ضرورت وجود مديريت اسلامي درسازمانها | WORD
- فایل ورد مقاله استفاده از روش طراحي براساس عملکرد جهت بررسي رفتار لرز هاي ساختما نهاي فولادي موجود با سيستم قاب خمشي ويژه | WORD
- فایل ورد مقاله بررسي رابطه بين فرهنگ کلاس درس ، سبک يادگيري و ميزان خلاقيت دانش آموزان پسر پايه ششم شهرستان دلفان | WORD
- فایل ورد مقاله مديريت الاستيک جهت راهبري بهينه پروژه | WORD
- فایل ورد مقاله تاثير فرايند اکستروژن بر جنبه هاي تغذيه اي ميان وعده ها | WORD
- فایل ورد مقاله شناسايي ورتبه بندي عوامل موثربرعدم اجراي اثربخش قانون ماليات برارزش افزوده باتلفيق رويکردتحليل روابط خاکستري ودلفي فازي مطالعه موردي: وضعيت ماليات برارزش افزوده دراستان يزد | WORD
- فایل ورد مقاله استفاده از روش ذرات براي مدلسازي پديده گسترش ترک در مصالح تردشکن | WORD