فایل ورد مقاله تاثير فرايند اکستروژن بر جنبه هاي تغذيه اي ميان وعده ها

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله تاثير فرايند اکستروژن بر جنبه هاي تغذيه اي ميان وعده ها دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير فرايند اکستروژن بر جنبه هاي تغذيه اي ميان وعده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير فرايند اکستروژن بر جنبه هاي تغذيه اي ميان وعده ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير فرايند اکستروژن بر جنبه هاي تغذيه اي ميان وعده ها :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
رزیتا سالاری – معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

چکیده:
فرایند اکستروژن ، به عنوان یک فرایند چند مرحله ای، چند منظوره و فرایند حرارتی / مکانیکی، کاربردهای فراوانی در مواد غذایی دارد. تاثیر فرایند اکستروژن در کیفیت تغذیه ای مبهم می باشد. اثرات مفید ای فرایند شامل تخریب عوامل ضید تغذیه ای، ژلاتینه شدن نشاسته، افزایش فیبر رژیم غذایی محلول و کاهش اکسیداسیون چربی است. از سوی دیگر ، واکنش میلارد بین پروتئین و قند که باعث کاهش ارزش تغذیه ای پروتئین می شود بسته به نوع مواد اولیه، ترکیبیات آنها و شرایطفرایند دارد. ویتامین های ناپایدار در برابر حرارت ممکن است به مقادیر مختلف کاهش پیدا نمایند . تغییرات در پروتئین و اسید آمینه، کربوهیدرات، فیبر غذایی، ویتامین ها، مواد معدنی و برخی از اجزای مفید غیر مغذی ممکن است مفید و یا مضر باشد. مقاله حاضر به بررسی مکانیسم های زیر بنایی تغییرات تغذیه ای در میان وعده ها و همچنین تاثیر متغیرهای فرآیند و خصوصیات غذا بر میزان این تغییرات می پردازد. برای به دست آوردن یک محصول اکسترود شده با مواد مغذی متعادل ، کنترل دقیق پارامترهای فرایند ضروری است.

توضیحات بیشتر