فایل ورد مقاله ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ميان وعده هاي اکسترودشده غني شده با ليکوپن گوجه فرنگي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ميان وعده هاي اکسترودشده غني شده با ليکوپن گوجه فرنگي دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ميان وعده هاي اکسترودشده غني شده با ليکوپن گوجه فرنگي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ميان وعده هاي اکسترودشده غني شده با ليکوپن گوجه فرنگي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ويژگي هاي فيزيکوشيميايي ميان وعده هاي اکسترودشده غني شده با ليکوپن گوجه فرنگي :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:2
نویسنده(ها):
فاطمه السادات هاشمی – کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز
فرزانه ولی پور – کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تبریز
رضیه جوانی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز

چکیده:
میان وعده های غذایی به عنوان یک وعده غذایی سبک تعریف می گردد که بین وعده های غذایی مقرر مصرف می گردد. این میان وعده ها شامل محدوده وسیعی از فراورده ها با اشکال مختلف می باشند. از آنجا که افزودن مشتقات گوجه فرنگی از جمله لیکوپن و فیبر به میان وعده های اکسترود شده نشاسته ای می تواند خصوصیات تغذیه ای آنها را با افزودن لیکوپن و فیبر افزایش دهد، تحقیقاتی در این زمینه صورت پذیرفته است.

توضیحات بیشتر