فایل ورد مقاله نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نقش افزودن نشاسته هاي خاص به عنوان افزودني هاي عملگرا در ميان وعده هاي غذايي :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
الهام آذرپژوه – مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
نپتون بیدلی –
فرزاد غیبی –

چکیده:
هدف: نشاسته های خاص درمیان وعده های غذایی، به عنوان افزودنیهای عملگرا استفاده میشود. این مواد افزودنی باعث ایجاد صفات مطلوبی از جمله افزایش حجم، بهبود تردی، کاهش جذب روغن، و در مجموع افزایش کیفیت نهایی محصول می گردد. ترکیبات چسبناک نشاسته ای که قابلیت ذوب شدن در اثر حرارت را دارند به عنوان مواد پوشش دهنده با قیمت مناسب استفاده میشوند. در حالیکه نشاسته های مقاوم به عنوان تامین کننده فیبر به منظور افزایش خواص تغذیه ای در میان وعده های غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. انتخاب نوع نشاسته بستگی به قیمت، قابلیت دسترسی، عملگرایی، و میزان مصرف دارد. روش پژوهش: در این مقاله عملگرایی انواع نشاسته های خاص، اثرات بیوشیمیایی، جنبه های قانونی و تجاری درمیان وعدهه ای غذایی مختلف مورد بحث قرار میگیرد. نتایج و بحث: نتایج نشان داد با توجه به افزایش درخواست برای محصولات خوش طعم و جذب روغن کمتر، استفاده از نشاسته های خاص روند افزایشی داشته است. افزون بر این نشاسته های پوشش دهنده علاوه بر ایجاد عطر و طعم خوب درمحصول میزان مواد و به طبع آن هزینه ها را کاهش میدهد.

توضیحات بیشتر