فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي مورد استفاده در مواد غذايي ميان وعده

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي مورد استفاده در مواد غذايي ميان وعده دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي مورد استفاده در مواد غذايي ميان وعده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي مورد استفاده در مواد غذايي ميان وعده،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي مورد استفاده در مواد غذايي ميان وعده :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:2
نویسنده(ها):
رضیه جوانی – کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز
فاطمه السادات هاشمی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه تبریز

چکیده:
نشاسته های اختصاصی در میان وعده ها به عنوان مواد عملگرا به کار می روند که باعث ویژگی های مطلوب از جمله انبساطف تردی، بهبود کیفیت و کاهش روغن می گردد. پوشش های بر پایه نشاسته می توانند جایگزین چربی یا روغن در میان وعده های نانوایی با محتوای چربی پایین باشند. نشاسته مقاوم محتوای فیبر بالایی را در میان وعده ها فراهم می نماید. همچنین باید توجه داشت که نوع نشاسته ای انتخابی به عواملی از جمله هزینهف کمیت، خصوصیات عملگرایی و قابلیت در دسترس بودن آنها بستگی دارد.

توضیحات بیشتر