فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي در ميان وعده ها

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي در ميان وعده ها دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي در ميان وعده ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي در ميان وعده ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نشاسته هاي اختصاصي در ميان وعده ها :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:16
نویسنده(ها):
رزیتا سالاری – معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

چکیده:
نشاسته های اختصاصی در میان وعده ها به عنوان یک ترکیب سلامتی زا، به ویژه گی های مطلوب از جمله افزایش گسترش، بهبود تردی، کاهش جذب روغن و کیفیت بهتر در خوردن کمک می کنند. پوشش های بر پایه نشاسته می تواند جایگزین چربی یا روغن در میان وعده کم چرب شوند. انتخاب نوع نشاسته به قیمت، در دسترس بودن، قابلیت ها و مقدار مورد استفاده از آن بستگی دارد. بررسی حاضر، عملکرد نشاسته در انواع مختلفی از میان وعده ها را مورد توجه قرار می دهد. همچنین انواع نشاسته اختصاصی، جنبه های بیوشیمیایی، جنبه های قانونی و در دسترس بودن تجاری آنها نیز مورد بحث قرار گرفته شده است.

توضیحات بیشتر