فایل ورد مقاله نحوه توليد و کاربردهاي پپتيدهاي زيست فعال

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله نحوه توليد و کاربردهاي پپتيدهاي زيست فعال دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله نحوه توليد و کاربردهاي پپتيدهاي زيست فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله نحوه توليد و کاربردهاي پپتيدهاي زيست فعال،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله نحوه توليد و کاربردهاي پپتيدهاي زيست فعال :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:12
نویسنده(ها):
سمیه میرزایی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران
فرهاد گراوند – دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران
احمد کرمی نیا – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه تهران

چکیده:
پروتئین های شیر یک منبع غنی از پپتیدهای زیست فعال می باشند. این پپتیدها عموما در یک توالی از پروتئین ها غیرفعال هستند و می تواند از سه راه آزاد شوند: الف) از طریق هیدرولیز توسط انزیم های گوارشیف ب) از طریق هیدرولیز توسط میکروارگانیسم های گروتئولیتیک و ج) از طریق عمل انزیم های پروتئولیتیک مشتق شده از میکروارگانیسم ها و یا گیاهان. هم اکنون به خوبی ثابت شده است که پپتیدهای زیست فعال از پروتئین مواد غذایی مختلف در دستگاه گوارش و تخمیر مواد غذایی با باکتری اسید لاکتیک تولید می شوند. پپتیدهای زیست فعال شده به عنوان قطعات پروتئینی خاصی که تاثیر مثبتی بر عملکرد بدن داشته و در نهایت ممکن است روی سیستم های اصلی بدن یعنی سیستم های قلبی و عروقی، گوارشی، ایمنی و عصبی بسته به توالی اسید آمینه ای خود، اثرگذار باشندف تعریف شده اند. پروتئین های شیر یک منبع سرشار از پپتیدها را فراهم می سازند که تا قبل از آزاد شدن و فعال گردیدن نهفته و پنهان هستند مثلا در مدت گوارش معده ای- روده ای یا تخمیر شیر؛ زمانی که فعال می شوند این پپتیدها تعدیل کننده های بالقوه بسیاری از روندهای تنظیمی در سیستم های زنده می باشند ساختارهای اولیه و ثانویه پروتئین های اصلی شیر انسانی و گاوی به خوبی توصیف شده اند و فعالیت های زیستی پپتیدهای آزاد شده از این پروتئین ها در حال حاضر موضوع بسیاری از تحقیقات است. پپتیدهای ضدباکتری در بسیاری از پروتئین ها شیر شناسایی شده اند و بیشتر در مورد لاکتوفرین موجود در شیرهای گاوی و شیرهای انسانی این قضیه به اثبات رسیده است. کاهش طبیعی پوکی استخوان، کمترین اثر خانواده لاکتوفرین است. همچنین درصد کمی از ویژگی های ضرباکتری های پپتیدی در کازئین های شیر شناسایی شده اند. این پپتید از ضد باکتری های فعال بر علیه باکتری های گرم مثبت و گرم منفی از جمله اشیرشیاکلای، هلیکوباکتر، سالمونلا، استافیلوکوکوس و مخمر و قارچ های فیلامنتوس می باشند. لذا هدف از این مطالعه بررسی تولید پپتیدهای زیست فعال در شیر و نقش سل افزایی آن به عنوان ترکیبات افزودنی موثر در میان وعده های غذایی می باشد.

توضیحات بیشتر