فایل ورد مقاله ناتادي کوکو، محصولي تخميري با فوايد تغذيه اي فراوان

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ناتادي کوکو، محصولي تخميري با فوايد تغذيه اي فراوان دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ناتادي کوکو، محصولي تخميري با فوايد تغذيه اي فراوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ناتادي کوکو، محصولي تخميري با فوايد تغذيه اي فراوان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ناتادي کوکو، محصولي تخميري با فوايد تغذيه اي فراوان :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
بهزاد کنعانی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
علیرصا صادقی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا
میلاد خاکیه – دانشجوی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایران

چکیده:
ناتادی کوکو محصولی است شفاف و ژله ای که از طریق تخمیر شیر نارگیل به دست می اید. این دسر ژلاتینی بر اثر عمل باکتری Acetobacter Xylinium در محیط کشت بر روی آب نارگیل به وجود می آید. رنگ کردن ناتا می تواند ظاهرش را بهبود دهد و کاربردهای بیشتری را برای آن به عنوان ماده غذایی فراهم کند. ناتا دی کوکو از نظر تغذیه ای حاوی مقادیر زیادی فیبر است و استفاده از آن برای سلامتی مفید است. میزان چربی و کلسترول آن صفر است. به علت بافت نرم و در عین حال فیبری بودن طرفدار زیادی دارد. هیچ افزودنی و ماده نگهدارنده ای هم به این ماده غذایی اضافه نمی شود. ناتا یا به صورت پای کرم پخته شده یا با شربت طعم دار سرو می شود. در بستنی، نوشیدنی ها، مخلوط میوه ها، نوشابه ها ترمیبی و سالادها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. رنگدانه های حاصله از M.purpureus برای استفاده به عنوان ماده غذایی افزودنی بسیار پایدار و مفید بوده و همچنین قارچ Monascus حاوی متابولیت های درمانی نیز است. هدف اصلی تولید یک مخلوط جدید غذایی با نام Monascus-nata می باشد که توسط تخمیر سلولز باکتریال M.purpureus تهیه می شود.

توضیحات بیشتر