فایل ورد مقاله ميزان چربي و پروفايل اسيدهاي چرب در ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis)

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ميزان چربي و پروفايل اسيدهاي چرب در ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ميزان چربي و پروفايل اسيدهاي چرب در ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ميزان چربي و پروفايل اسيدهاي چرب در ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ميزان چربي و پروفايل اسيدهاي چرب در ريزجلبک اسپيرولينا پلاتنسيس (Spirulina platensis) :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
اسماعیل خزایی پول – دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه ارومیه
فخری شهیدی – استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
بهنام فیوضی – دانشجوی دکتری، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
هدف: در سال های اخیر توجهات بسیاری به اسیدهای چرب چند غیراشباع شده است. این توجهات به دلیل کاربردهای فیزیولوژیکی مختلف آنها در بدن و همچنین آثار سودمند آنها بر سلامت انسان ها می باشد. تا چند سال گذشته روغن ماهی تنها منبع اصلی این اسیدهای چرب به شمار می رفت اما هم اکنون روغن اسپیرولینا پلاتنسیس که دارای مقادیر قابل توجهی اسیدهای چرب چند غیر اسباع است نیز به عنوان یکی از منابع اصلی این اسیدهای چرب مطرح می باشد. جلبک ها قادر به تولید اسیدهای چرب چند غیر اسباع مانند اسید دوکوزاهگزانوئیک، اسید ایکواپنتاانوئیک، اسید آراکیدونیک و اسید گامالینولنیک می باشند. روش پژوهش: در این پژوهش میزان ترکیبات شیمیایی، میزان چربی و پروفتیل اسیدهای چرب اسپیرولینا پلاتنسیس مورد مقایسه قرار گرفته است. نتایج و بحث: اسپیرولینا حاوی 5-7 درصد لیپید می باشد که عمدتاً از اسیدهای چرب ضروری مانند اسید لینولئیک (LA) و همچنین اسید گامالینولنیک (GLA) تشکیل شده است. در اسپیرولینا لیپیدهای خنثی، گلیکولیپیدها و فسفولیپیدها به ترتیب 77/9، 15/6 و 6/5 درصد چربی کل را تشکیل می دهند اما به ترتیب 1/98، 41/76 و 0/64 درصد آنها را اسید گاما لینولئیک تشکیل می دهد. بنابراین 94 درصد گاما لینولنیک اسپیرولینا در گلیکولیپیدها موجود بوده و تنها 5/4 و 0/6 درصد آن در ساختار لیپیدهای خنثی و فسفولیپیدها قرار دارد. نتیجه گیری کلی: مطالعات متعددی تایید کرده اند که اسپیرولینا عاری از کلسترول و غنی از اسیدهای چرب چند غیراسباعی (بخصوص گامالینولنیک اسید) بوده که اسپیرولینا را جهت درمان و پیشگیر از تصلب شرائینف چاقی و فشار خون مناسب می سازد.

توضیحات بیشتر