فایل ورد مقاله ميزان آلودگي هاي شيريني هاي خامه اي درقنادي هاي شهرستان کازرون

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ميزان آلودگي هاي شيريني هاي خامه اي درقنادي هاي شهرستان کازرون دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ميزان آلودگي هاي شيريني هاي خامه اي درقنادي هاي شهرستان کازرون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ميزان آلودگي هاي شيريني هاي خامه اي درقنادي هاي شهرستان کازرون،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ميزان آلودگي هاي شيريني هاي خامه اي درقنادي هاي شهرستان کازرون :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:5
نویسنده(ها):
لیلا دهداری – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی- علوم و تحقیقات یزد
مرجان حاجی زاده – کارشناسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:
هدف از انجام این پژوهش بررسی آلودگی میکروبی شیرینی های خامه ای شهرستان کازرون است. تعداد 130 نمونه شیرینی خامه ای به صورت تصادفی تهیه و به آزمایشگاه منتقل شده و از نظر کپک، اشرشیاکلی، سالمونلا، انتروباکتریاسه ها مورد آزمایش قرار گرفت که در مجموع 121 نمونه دارای آلودگی های مختلفی بودند و به صورت غیر قابل مصرف پذیرفته شدند. به انتروباکتریاسه به کپک، به سالمونلا به اشرشیاکلی غیرمجاز و به مخمر آلوده بودند، الودگی بالای این محصولات نشان دهنده شرایط غیربهداشتی کارگاههای تولیدی و همچنین عدم رعایت بهداشت در زمان تولید و نگه داری آنهاست و بیشترین آلودگی مربوط به مخمرها و انتروباکتریاسه ها مشاهده شد.

توضیحات بیشتر