فایل ورد مقاله ميان وعده هاي غذايي دانش آموزان دبستاني از چه ارزش تغذيه اي برخوردار است؟

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله ميان وعده هاي غذايي دانش آموزان دبستاني از چه ارزش تغذيه اي برخوردار است؟ دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله ميان وعده هاي غذايي دانش آموزان دبستاني از چه ارزش تغذيه اي برخوردار است؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله ميان وعده هاي غذايي دانش آموزان دبستاني از چه ارزش تغذيه اي برخوردار است؟،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله ميان وعده هاي غذايي دانش آموزان دبستاني از چه ارزش تغذيه اي برخوردار است؟ :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:9
نویسنده(ها):
میترا ابتهی – گروه تحقیقات تغذیه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتیدرمانی ش
مریم امینی – گروه تحقیقات تغذیه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتیدرمانی ش
منیره دادخواه – گروه تحقیقات تغذیه، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتیدرمانی ش

چکیده:
مقدمه: بسیاری از بیماری های مزمن دوران بزرگسالی مانند چاقی، فشارخون، دیابت و بیماری های قلبی عروقی که در قرن اخیر شیوع بالایی یافته، ریشه در عادات غذایی دوران کودکی دارد. این مطالعه با هدف تعیین ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی در کودکان دبستانی شهر تهران انجام شد. روش پژوهش: 378 دانش آموز پایه اول و 383 دانش آموز از پایه های دوم تا پنجم دبستانهای مناطق 19 گانه شهر تهران با روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای وارد این مطالعه مقطعی شدند. الگوی مصرف میان وعده های غذایی با استفاده از پرسشنامه یادآمد خوراک و بسامد مصرف میان وعده ها بررسی شد. در این مطالعه ارزش تغذیه ای میان وعده ها بر اساس چگالی مواد مغذی به ازای 1000کیلوکالری انرژی و میزان دریافت انرژی، پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین های گروه ب، آ و ث برآورد شد. نتایج: در دانش آموزان حدود 40 درصد انرژی دریافتی از میان وعده ها تامین گردید. میوه ها، شکلات، شیرینی، انواع کیک، کلوچه و بیسکویت پرمصرف ترین میان وعده غذایی در هفته بودند. مصرف تنقلات شور مانند چیپس و پفک در 19 درصد دانش آموزان پایه اول و 17 درصد دانش آموزان پایه های دوم تا پنجم گزارش شد. مقایسه میانگین چگالی مواد مغذیدریافتی از وعده های اصلی و میان وعده ها نشان داد که میان وعده ها چگالی بالاتری از نظر فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، آهن، ویتامین ث، ریبوفلاوین و تیامین داشتند در حالیکه از نظر چربی، پروتئین و نیاسین چگالی پایین تری داشتند. بحث و نتیجه گیری: الگوی دریافت میان وعده ها حکایت از نقش پراهمیت آن ها در تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیازدانش آموزان دبستانی دارد، لذا در مداخلات مورد نظر برای ارتقاء و بهبود الگوی غذایی، توجه خاص به کمیت و کیفیت میان وعده ها به ویژه برای این گروه سنی بسیار ضروری است.

توضیحات بیشتر