فایل ورد مقاله مقايسه ارقام آلو جهت استفاده در ميان وعده غذايي

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله مقايسه ارقام آلو جهت استفاده در ميان وعده غذايي دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه ارقام آلو جهت استفاده در ميان وعده غذايي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه ارقام آلو جهت استفاده در ميان وعده غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه ارقام آلو جهت استفاده در ميان وعده غذايي :


محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات:13
نویسنده(ها):
نپتون بیدلی – مربی آموزش، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
عباس مهدی نیا – مربی آموزش، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی

چکیده:
جدا کردن آب از میوه ها و سبزیجات یکی از روشهای حفظ مواد غذایی می باشد. میوه های خشک شده خوشمزه و مغذی هستند و بدلیل کاهش آب شیرین تر شده و طعم آنها افزایش می یابد، لذا به آنها شکلات طبیعی نیز می گویند. آلو یکی از میوه های مهم مناطق متعدله است و از نظر اقتصادی پس از هلو در درجه دوم اهمیت قراردارد. درایران تولید برگه بیشتر به شیوه های سنتی انجام و از سولفوردیاکساید به عنوان یک آنتی اکسیدانت جهت حفظ رنگ و طعم در تولید آنها استفاده میشود. به همین دلیل در بازارهای بین المللی ازجایگاه مناسبی برخوردار نبوده و ز نظر سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) غیر قابل قبول می باشد، لذا در این مطالعه تأثیر رقم، پیش تیمار، و روش خشک کردن بر روی خصوصیات کیفی برگه آلو مورد مطالعه قرارگرفت. جهت اجرای طرح نمونه ها پس از شستشو و پوست گیری در 5 گروه : (غوطه وری در محلول اسید اسکوربیک 3/4 درصد، اسید سیتریک 0/5 درصد، متابی سولفیت سدیم 9 گرم در لیتر، نمک طعام 50 گرم در لیتر و شاهد بدون غوطه وری، پیش فرآوری شدند). دمای آب در تمامی محلولها 20-25 درجه سانتیگراد و زمان غوطه وری 10 دقیقه در نظر گرفته شد. نمونه هاپس از غوطه وری در دو بخش خشک کن آفتابی و خشک کن آزمایشگاهی به رطوبت مورد نظر رسیدند. سپس از نمونه ها تصویربرداری کردیده و آزمون پردازش تصویر و ارزیابی حسی برروی آنها انجام پذیرفت. نتایج پردازش تصویر نشان داد که رقم درگزی از لحاظ تمامی صفات مورد بررسی بر دو رقم دیگر ارجحیت دارد. پیش تیمار غوطه وری در محلول اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم بهترین نوع پیش فرآوری و هر دو نوع خشک کن خوب ارزیابی شدند. نتایج آزمون حسی نیز نشان دهنده برتری رقم درگزی، پیش تیمار غوطه وری در محلول اسید سیتریک و متابی سولفیت سدیم و شاهد و مقبولیت هردو روش برای خشک کردن خشکبار است.

توضیحات بیشتر